Acties

Super fijn is dat je nu tot en met 19 Februari profiteert van 10% korting bij aanschaf van twee cleansers (en/of glow boosters).
Reinig je liever twee keer met dezelfde reiniger, dat kan ook ! Profiteer dan van 5% korting bij aanschaf van één cleanser (of glow booster)

Een ideaal moment dus om te starten met huidverbetering!

Start het jaar goed en ga voor een stralende en gezonde huid ! Dat begint met een juiste skincare routine, waarbij de eerste stap het reinigen van je huid is. Reinigen van je huid doe je om vuil en onzuiverheden te verwijderen. Om het beste resultaat hierin te bereiken adviseren wij een "double cleanse" , dit betekent dat je 2x achter elkaar reinigt. De eerste keer verwijder je vuil, zweet en talg dat zicht heeft opgestapeld de gedurende dag of nacht. De tweede reiniging krijgt daardoor kans om diep in je poriën te reinigen waardoor je een stapje dichter komt bij een stralende huid.

Door je huid twee keer te reinigen is je huid beter in staat om werkzame voedingstoffen van je serum en dag/ nachtcrème effectief op te nemen.

Double Cleanse plan
1. Gebruik een cleanser zonder zuren om oppervlakkig vuil en/ of make up te verwijderen
2. Gebruik dan een cleanser met zuren. Door de 1e stap kan deze cleanser grondiger te werk gaan en word je huid tot in je diepste poriën gereinigd.
Dat houd in dat ook je dode huidcellen worden verwijderd en je huid daardoor sneller gaat stralen

(3. Voor als je het maximale uit je double cleanse wil halen, maak hier kennis met onze glow boosters)


Kies ze zelf of laat je hier inspireren en wil je liever advies, je mag mij altijd contacteren