Acne
Acne behoort tot een van de meest voorkomende huidproblemen, en kan zowel bij tieners als bij volwassenen optreden. Vele ervaren deze als een vervelend probleem en kunnen er onnodig onzeker van worden. Nu is dat laatste zeker niet nodig want iedere huid is uniek en heeft zijn schoonheid, maar dat je Acne graag wil zien verdwijnen dat begrijpen we By Nic als geen ander.

Oorzaken Acne
Acne kan vele oorzaken hebben waardoor er niet één behandeling of product bestaat die je Acne laat verdwijnen. Acne is wel te herleiden naar een verhoogde talgproductie en met de aanwezigheid van bacteriën, maar waar het uiteindelijk precies vandaan komt verschilt van persoon en situatie. Soms is het erfelijk of is er sprake van een hormonale disbalans en zijn er daarnaast ook verschillende factoren die acne kunnen “triggeren” (of verergeren) zoals bijvoorbeeld verkeerde crème of make up, maar denk ook aan voeding, stress of roken!

Allemaal leuk en aardig, maar hoe kom ik er vanaf…
Dat is juist het fijne, het is zeer goed te behandelen. Soms zie je na een paar behandelingen al het resultaat wat je wil behalen, andere (acne) huidjes hebben wat langer de tijd nodig. Hoe snel jouw huid resultaat boekt is afhankelijk van hoeveel behandelingen en hoe je thuis je huid verzorgt. Kom je voor het eerst langs By Nic dan gaan we dit allemaal bespreken en zal ik je voorzien van een eerlijk en voor jouw passend advies.


Behandelingen voor een acne huid

     

    Prijs

    × Hoe kan ik je helpen?