My story

Een mooi en stralende huid, wie wil dat nu niet?

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik in de ban van de wereld die beauty heet en al wat er mee te maken heeft.
Het was voor mij dan ook niet meer dan logisch om hier een opleiding in te gaan volgen en zo ben ik ruim 20 jaar geleden gestart aan mijn opleiding all-round schoonheidsspecialiste in Goes (NL) en ben ik ondertussen een gediplomeerde en nog altijd gepassioneerde schoonheidsspecialiste. Natuurlijk heeft de tijd niet stil gestaan en is er veel op de beauty markt bijgekomen, vandaar ik mij nog steeds bijschool naar de tijd van nu, wat speelt er op de markt, hoe kunnen we jouw huid gezond maken en houden. Daarom ben ik mij gaan specialiseren in huidverbetering. Huidverbetering in een no nonsens sfeer, waar je je op je gemak voelt en je huid in goede handen is, daar streef ik iedere dag nog met heel veel plezier na.
Voor de huid heb ik gekozen om met DECAAR te gaan werken. Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waar de producten en behandelingen stuk voor stuk innovatief, uniek en zeer effectief zijn. Het is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van je huid, maar staat ook voor meer zelfvertrouwen, jezelf durven zijn en om dingen net wat anders te doen dan anderen en anderen accepteren voor wie ze zijn.

Een andere liefde van mij is make up. Als gediplomeerd make up artist help ik jou graag naar het vinden van jouw basis dag make up en/of stralende avond make up. Ik werk met het exclusieve merk PUNE, een zeer toegankelijk, betaalbaar en easy to use make up die bij iedereen past en voor elke gelegenheid kan. 

PUNE is een exclusief Nederlands merk uit Maastricht en alleen verkrijgbaar bij officiƫle PUNE verdelers.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten

Veel Liefs
Nicole