Vital C Hydrating Facial Cleanser

00053
€39.50
Op voorraad
1
Productgegevens

De VITAL C Hydrating Facial Cleanser is een romige, hydraterende cleanser en is ideaal om je huid dagelijks op een milde manier hiermee te reinigen. Door de romige structuur droogt je huid niet uit en zorgt deze voor een zijdezachte en schone huid. Deze cleanser is ook niet zomaar een cleanser. Door toevoeging van een hoge concentratie aan vitamine C heeft het een antioxidant werking en pakt het de schade aan die is ontstaan door externe invloeden. Ook bevat het vitamine A,C en E, die voor een stralende huid zorgen.

Geschikt voor een droge tot normale huid, gedehydrateerde huid, gevoelige huid, bij rosacea huiden en na peeling behandelingen

Gebruik & tips
Meng 2-3 pompjes VITAL C Hydrating Cleanser aan met wat water in je handen om het product te emulgeren en breng deze aan op je gelaat, hals en decolleté. Reinig gedurende 1-2 minuutjes en verwijder met sponsjes en lauw/warm water.

Combineer deze cleanser dagelijks met een 2e reiniger, bijvoorbeeld de ORMEDIC Balancing Facial Cleanser. Dit geeft een extra schone huid.
Waarom 2 reinigers? 1e reiniging zorgt voor de oppervlakte reiniging, en de 2e reiniging gaat dieper in je poriën reinigen waardoor je producten die je erna gebruikt, beter worden opgenomen door je huid.
Bewaar dit product voor later