Vital C Hydrating Enzyme Masque

00105
€45.50
Op voorraad
1
Productgegevens

VITAL C Hydrating Enzyme Masque is een gezichtsmasker met een enzymatische werking, wat inhoud dat de dode huidcellen van je gelaat als het ware opgelost worden waardoor je huid die mooie glow krijgt. De enzymatische werking wordt veroorzaakt door de toegevoegde papaya en ananas fruitextracten en is verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen waardoor je huid niet alleen geëxfolieerd wordt maar ook gevoed, ge-egaliseert en gehydrateerd.
Textuur is romig met hele milde kleine korreltjes en heeft een fris sinaasappelgeur

Geschikt voor alle huidtypen, voornamelijk de droge, ouder wordende huid en huid met oneffenheden en rosacea

Belangrijk! bevat zuren, opbouw in gebruik is noodzakelijk

Gebruik & Tip
Breng een royale laag aan op een gereinigde huid. Laat het product 5 tot 30 minuutjes op zitten (afhankelijk van opbouw zuren). Verwijder deze daarna met sponsjes of kompresdoek en lauw water

Product is geschikt om 2-3 keer in de week te gebruiken

Is je huid al wat gewend en heb je behoefte aan een extra boost?
Combineer deze dan eens met het AGELESS Total Resurfacing Masque en geef je zelf een at-home-peel behandeling voor een maximaal resultaat.
Breng eerst het AGELESS Total Resurfacing Masque aan, en masseer deze lichtjes in, laat 15 minuutjes zitten en vervolgens breng je hierover heen het VITAL C Hydrating Enzyme Masque aan en laat je het nog eens 15 minuutjes zitten. Afnemen met sponsjes of kompresdoek met lauw water tot je geen activiteit meer voelt.


Bewaar dit product voor later