Image MD Restoring Facial Cleanser

00055
€44.50
Op voorraad
1
Productgegevens

IMAGE MD Restoring Facial Cleanser, is een intensieve cleanser op basis van een mix van drie verschillende zuren, glycolzuur, salicylzuur en melkzuur.
Je verwijdert hiermee make up en reinig je op een effectieve manier je gelaat, hals en decolleté en stimuleer je de celvernieuwing voor een ware boost.

Wat maakt de combinatie van deze 3 zuren zo bijzonder? Glycolzuur is en zuur met een brede werking namelijk anti aging, hydraterend, ontstekingsremmend en exfoliërend. Doordat dit een kleine molecuul is, kan het wat dieper in je huid dringen waardoor het de weg vrij maakt voor Salicylzuur. Salicylzuur is een zuur dat vetoplossend werkt en de talgklieren reguleert. Het 3e zuur is Melkzuur, deze werkt intensief hydraterend waardoor deze cleanser je huid niet snel uitdroogt.

Geschikt voor normale tot vette huidtypen, huidveroudering, acné (volwassen) of pre-verzorging voor peeling behandelingen

Belangrijk! Hoewel dit een milde cleanser op basis van zuren is, is het van belang deze op te bouwen door te beginnen 1-3 keer per week. Wanneer je huid hier goed op reageert mag je het gebruik ervan opbouwen.

Gebruik & tips
Meng 2-3 pompjes IMAGE MD Restoring Facial Cleanser met wat water in je handen om het product te emulgeren en breng aan op je gelaat, hals en decolleté. Reinig gedurende 1-2 minuten en verwijder met sponsjes en lauw water of warme kompresdoeken.

Combineer deze cleanser dagelijks met THE MAX Stem Cell Facial Cleanser (bij een gedehydrateerde huid) of de ILUMA Intense Brightening Cleanser (bij een ongelijkmatige teint/ dof)
Waarom 2 x reinigen? 1e reiniging zorgt voor de oppervlakte reiniging en de 2e reiniging gaat dieper in je poriën reinigen waardoor je producten die je erna gebruikt, beter worden opgenomen door je huid.
Je kan ervoor kiezen om 2 keer te reinigen met dezelfde reiniger, of door de 2e af te wisselen met een andere reiniger die ook weer voor andere behoeften in je huid verzorgen.
Geschikt voor normaal tot vette huid, verouderde huid, volwassen acne huid, pre verzorging facials/ peeling

Bewaar dit product voor later