Ageless Total Facial Cleanser

00056
€39.50
Op voorraad
1
Productgegevens
De AGELESS Total Facial Cleanser, heeft een intensieve exfoliërende werking die de pH waarde van je huid in balans brengt. Het is een heerlijk schuimende cleanser op gelbasis die je make up en overtollig talg van je huid verwijdert, zonder je huid uit te drogen.

Na gebruik heeft je huid een schone, frisse en een direct zichtbare stralende huid.

Geschikt voor normale tot vette huidtypen, verouderde huid, volwassen acne, hyperpigmentatie of pre-verzorging voor peeling behandelingen

Belangrijk! Heb je nog nooit zuren in je skincare routine gehad? Dan adviseren wij om dit product eerst op te bouwen door te beginnen met 1 tot 3 keer in de week. Wanneer je huid hier goed op reageert mag je het gebruik ervan opbouwen

Gebruik & Tips
Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op een vochtig gelaat, masseer deze ongeveer één minuut en spoel af met koud water. De cleanser kan tijdelijk een tintelend gevoel geven, maar dit trekt langzaam weer weg.

Combineer deze cleanser dagelijks met een neutrale reiniger van Image Skincare, zoals de ORMEDIC Balancing Cleanser of de VITAL C Hydrating Facial cleanser.
Op deze manier profiteert je huid van de optimale werking van de werkzame ingrediënten en blijft je huid in balans.


Bewaar dit product voor later