Een gezonde huid in drie stappen

De beste versie van je huid creëren begint met een dagelijkse huidverzorgingsroutine, of te wel een stappenplan om jouw huid ’s ochtends en ’s avonds goed te kunnen verzorgen.
Bij IMAGE Skincare noemen we dit “Your Daily Skin Routine”  Deze routine bestaat uit basisstappen, namelijk
Dubbel Reinigen-  Stimuleren (serum)-  Beschermen (dagcrème)-  Repareren, voeden (nachtcrème)

Je eerste stap in jouw Daily Skin Routine begin je met je huid te reinigen met een cleanser .
Zowel ’s ochtends als ’s avonds is dit een zeer belangrijke stap die je eigenlijk nooit mag overslaan. Een goede cleanser verwijdert ’s ochtends overmatig talg en afvalstoffen wanneer jouw huid in de nacht zich aan het herstellen en vernieuwen is.  Een cleanser voor ’s avonds wil je ook zeker gebruiken omdat deze (naast talg) make up en vuil van de dag verwijdert, en een goed gereinigde huid beter de ingrediënten opneemt uit de verdere stappen van jouw skincare (serum en nachtcrème)
Zowel ’s ochtends als ’s avonds mag je de huid twee keer reinigen, eerste keer voor het oppervlakkige vuil en de tweede keer zodat je poriën beter gereinigd worden.

Je tweede stap in jouw Daily Skincare Routine is het verzorgen en stimuleren van jouw huid om een, persoonlijke, huidconditie/ probleem aan te pakken. Bijvoorbeeld tekenen van huidveroudering, roodheden/ rosacea, onzuiverheden of (hyper)pigmentatie pak je aan met een serum .
Een gezichtsserum versnelt je huidverbetering doordat er in onze serums een hoge dosering van ingrediënten zitten en die ingrediënten zich specifiek focust op één bepaald huidprobleem of conditie.
Het is dan ook mogelijk dat je ’s ochtends een andere serum wil gebruiken dan ’s avonds, dat je overdag wil hydrateren en ’s avonds aan je pigmentatie wil werken.
Dat is het fijne van IMAGE Skincare, al onze productlijnen zijn perfect te mixen en ze matchen altijd met elkaar.

Dan komen we aan bij de derde stap, de laatste basis stap van je Daily Skincare Routine. Dat is de Prevent & Protect (dagcrème) of Repair (nachtcrème). ’s Ochtends wil je je huid beschermen tegen schadelijke UV stralen en andere vrije radicalen. Dat beschermen doe je met een verzorgende en hydraterende dagcrème met SPF
Het is belangrijk om deze dagcrème iedere dag (ook als er geen zonnestraal te bekennen is) te gebruiken! UV stralen zijn namelijk altijd aanwezig en je beschermt je huid ook tegen andere schadelijke invloeden zoals blauw licht van je telefoon en computer.
’s Avonds sluit je je routine af met een goede nachtcrème . Een nachtcrème bevat hoogwaardige ingrediënten die je huid voeden, herstellen en corrigeren terwijl je slaapt.

Deze eerste drie stappen zijn essentieel voor je huidverzorging en vormen de basis van Your Daily Skin Routine

You Daily Skin Routine kun je ook extra uitbreiden, wanneer je je huidconditie wil verbeteren in specifieke zones, zoals je ogen en/of lippen. Wallen en/of kraaienpootjes verminder je namelijk veel sneller met een passende oogcrème . Met een lipverzorging met SPF zorg je ervoor dat jouw lippen beschermd én gevoed blijven en om te kunnen stralen met een natural glow daar hebben we hele effectieve gezichtsmaskers  voor.

Heb je nog vragen over hoe jij jouw Daily Skin Routine het beste kan beginnen, aarzel niet om mij te contacteren
Ik help je graag naar een gezonde huid

 

 

× Hoe kan ik je helpen?