Algen Peeling Treatment

De Décaar Algen Peeling is DE ultieme DETOX voor jouw huid.

De Algen Peeling is samengesteld uit een combinatie van algen, kruiden en Perfluorcardan (zuurstof). De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen zoals acne, rosacea of pigmentatie, littekens, grove poriën. Maar het is ook een ideale behandeling om eventuele problemen in je huid (die nog niet zichtbaar zijn) al te gaan normaliseren. Ook is de Algen Peeling een échte anti-aging behandeling,  je huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.
Kortom, een heerlijke behandeling voor iedere huid die nood heeft aan detox en verbetering.

De Algen Peeling is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huidjes.

 

Resultaat wat je mag verwachten na een Algen Peeling 
– Je beschadigde huid is hersteld
– De poriën zijn verfijnd en je huid is egaal
– Ontstekingen/ puistjes zijn verminderd
– Fijne lijntjes en rimpels nemen af
– En niet heel onbelangrijk…. je huid is fris, stralend en super zacht
Werking van de Algen Peeling
De Algen Peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. Het bevat microvezels die je huid doordringen om zo de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen te verhogen waardoor je huid vernieuwd in 10 dagen. De wisseling van je opperhuid wordt versneld en dat zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.
Waar verschilt de Décaar Algen Peeling ten opzichte van andere (chemische) peelings?
Anders dan bij andere peelings, werkt de Algen Peeling van binnen naar buiten. Je huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken.
Deze worden dan vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd waardoor de verhoornde huidcellen op een natuurlijke manier worden afgestoten en ze plaats maken voor nieuwe, frisse cellen. Bij andere peelings wordt de verhoornde laag van je huid verwijderd wat kan zorgen voor beschadigingen en/ of een gevoelige en droge huid.
Behandeling bestaat uit, Reiniging en diepte reiniging- verwijderen van mee-eters en verstoppingen- algen peeling- kalmerend masker met korte decolleté, schouder en nekmassage-
eindverzorging en bescherming- advies voor thuisgebruik

Prijs

Algen Peeling 87,50
Kuurverband 3x Algenpeeling 245,00
× Hoe kan ik je helpen?