Meet & Treat Facial

Ideale behandeling om te starten met huidverbetering 

Met iedere nieuwe kennismaking van een huid starten we standaard met deze behandeling. Wij maken kennis met jouw huid, we bespreken jouw wensen en verwachtingen en maken een behandelplan op.
We starten na deze kennismaking met een basic facial, met deze korte behandeling maak jij kennis met onze IMAGE Skincare producten die we volledig afstemmen op jouw huidtypen en wat jouw huid op dat moment nodig heeft.

Daarna zal je geïnformeerd worden over hoe je het beste je huid thuis kan behandelen met de producten van IMAGE Skincare om je huid in de juiste conditie te houden. We noteren we je behandelplan en je product advies in jouw persoonlijke skincare paspoort.

Het is belangrijk wanneer je voor huidverbetering gaat, dat thuisverzorging een zeer grote rol hierbij speelt. Thuisverzorging doe je immers iedere dag, dat is 70% wat je zelf kan doen voor je huid.
De overige 30% vindt plaats in het instituut omdat we daar werken met de professionele producten van IMAGE Skincare en die geven al zoveel verbetering aan je huid. Wees zuinig met je huid, je hebt er maar één!

De behandeling bestaat uit, huidscan + advies, dubbele reiniging, exfoliëren, serum, oogverzorging, SPF dag verzorging en lipverzorging

Producten worden aangepast aan de noden van je huid

 

Prijs     € 75,00     (+/- 75 min)

× Hoe kan ik je helpen?