Jouw huid is  uniek en verdient daarom only the best!

Met de facials van IMAGE Skincare biedt ik een breed scala aan verschillende, met direct resultaat gerichte behandelingen aan die wij aanpassen aan jouw huidtype, huidconditie, huidwens en budget.

Graag sta ik jou bij met een professioneel en eerlijk advies hoe we doelgericht naar jouw beste versie van je huid gaan werken.

 

IMAGE Skincare is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten die professioneel zijn opgeleid in huidverbetering.

Het behandel en product advies wordt dan in jouw “skinpaspoort” genoteerd en krijg je na de behandeling mee naar huis, tevens word er een vervolg afspraak gemaakt zoals het in jouw skinpaspoort staat genoteerd

 

Iedere huid verdiend het om een gezonde, stralende huid te hebben. Het is daarom dat we werken met verschillende Facial formules. Afhankelijk van jouw tijd, noden en budget kan je kiezen welke formule het beste bij jou past
Met de producten van IMAGE Skincare is er een oplossing voor iedere huidtype/conditie en word  tijdens de behandeling aangepast aan jouw huid!

Zie hieronder onze verschillende Facial Formules

Soorten behandelingen