Jouw huid is  uniek en verdient daarom only the best!

Met de facials van IMAGE Skincare biedt ik een breed scala aan verschillende, met direct resultaat gerichte behandelingen aan die wij aanpassen aan jouw huidtype, huidconditie, huidwens en budget.

Graag sta ik jou bij met een professioneel en eerlijk advies hoe we doelgericht naar jouw beste versie van je huid gaan werken.

 

IMAGE Skincare is uitsluitend verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten die professioneel zijn opgeleid in huidverbetering.

 

Ontdek hier onze behandelingen

Facials

Tijdens onze facials verwennen wij jouw huid met effectieve ingrediënten met de producten van IMAGE Skincare. Ook vinden wij ontspanning zeer belangrijk en zal het daar aan ook zeker niet ontbreken tijdens de behandeling. Van te voren voeren we een huidanalyse uit , zodat je precies weet waar je huid op dat moment behoefte aan heeft.

Peelings

Tijdens onze uitgebreide I PEEL behandelingen gaan we op een gecontroleerde wijze je huid vernieuwen waardoor diverse huidproblemen minder zichtbaar worden. We kunnen je huid na slechts één bezoek al verbeteren maar voor optimaal resultaat adviseren wij vaak een kuurvorm